Recent Activities
-
PacSzaman -
Liked atas!’s post in the thread TOP 4 ACS: AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. atas [SaS] ~ 687 169,51%.
Like (Post)jak gratulowałem na pw tak i pogratuluje tutaj akcja przyznam pierwsza klasaale od dawna sie spodziewałem ze tak to bedzie wyglądało brak czasu na gre + brak sojuszników do podstawki wiec wiele zdziałac tu sie nie dało bede narazie kopał…
-
PacSzaman -
Replied to the thread TOP 4 ACS: AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. atas [SaS] ~ 687 169,51%.
PostPusz pusz i jeszcze raz pusz nowy rok nowe możliwości skupowania/udostępniania ffloty Ciekawe ile w tym prawdy jest że faktycznie sami sobie piszecie 'graty' za zloma wstydź się @Starrk swoje lewe konta sprzedawać -
BonDziorno -
Replied to the thread Nocny kochanek [TIME] vs. pixi ~ 3326.11%.
Post@Nocny kochanek nie gadaj że flotę stawiasz, a już myślałem że nic mnie tu nie zdziwi:) zatemi przetopu w armaty:) a pixi
-
grzymek -
Replied to the thread bryk & gzylu & Ichor [SKY] vs. Lord Magellan ~ 11 013.31%.
PostGratki PanowieFajny wlocik a najważniejsze że w acsie bo często jest ciężko w parę osób się zgrać
Przetapiajcie i czekam na następne loty
Obrońcy SzO
-
Ruda -
Liked rufin’s post in the thread TOP 4 ACS: AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. atas [SaS] ~ 687 169,51%.
Like (Post)Gratulacje Kryształów trochę wpadło, troszkę się rozruszaliście, a obrońca na dexiku przyoszczędzi, same plusyprzetapiajcie Atasowi BSzO
-
bobro -
Liked SYLWESTER’s post in the thread Dzika Nastolatka [sqn sqad] vs. Sylwester [KOU] ~ 944.93%.
Like (Post)witam wszystkich mały procent ale że w obronie to wstawiam, floty nie posiadam i gram bardziej eko, ale to co mam wystarczyło do obronyobrońca pogratulował
Dnia 15-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dzika… -
grzymek -
Liked Latający Holender’s post in the thread bryk & gzylu & Ichor [SKY] vs. Lord Magellan ~ 11 013.31%.
Like (Post)Witam(-y)Rw w z cyklu: "A historii tego swetra i tak byś nie zrozumiał. "
Dnia 14-01-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor bryk [SKY] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.556… -
Genek -
Liked Wisior’s post in the thread KLIMA [P N] vs. sesa [Kukri] ~ 112821.58% PB.
Like (Post)Quote from halok: “Quote from Wisior: “Quote from halok: “(...)próby kontrowania (...) ” hue hue hueGraty Klima
Lataj dalej
Pozdrawiam Wisior ” to takie lece ale nie dolatuje mule ” Mówisz nie dolatuje ?
Pozdrawiam Wisior
-
rufin -
Replied to the thread TOP 4 ACS: AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. atas [SaS] ~ 687 169,51%.
PostGratulacje Kryształów trochę wpadło, troszkę się rozruszaliście, a obrońca na dexiku przyoszczędzi, same plusyprzetapiajcie Atasowi BSzO
-
Ruda -
Liked ciamajdek’s post in the thread TOP 4 ACS: AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. atas [SaS] ~ 687 169,51%.
Like (Post)dzięki sliczne za locik, w Waszym towarzystwie to czysta przyjemnosć. Atasowi spokojnej gierki, przynajmniej kusić już nie bedzie flo -
RAFUS1973 -
Replied to the thread Cyrax [TYLKO MY] vs. SnowStark ~ 2395.33%.
PostNeferet Ty jakiś chory jesteś ? nie zamkąłeś tematu i masz pretensje że koń ma kopyta ? Idź z tond burakudo siebie do warzywniaka . Chodzi mi o zamkniecie poprzedniego tematu Cyrax. Naprawdę baranów nie sieją .
-
ciamajdek -
Postdzięki sliczne za locik, w Waszym towarzystwie to czysta przyjemnosć. Atasowi spokojnej gierki, przynajmniej kusić już nie bedzie flo -
baton(B.u.S) -
Replied to the thread depesza [SUPERMEG] & PonuryGrzybiorz [SUPERMEG] vs. Don Kajlo Krul [WOWWW] ~ 8980.62%.
PostDobrze, że Kyluś Wam takie okno zostawił, bo trochę to trwało zanim się za to zabraliścieWażne, że jego recki w naszych reckach
Nieoceniona tu zasługa Grzybka, bo nie tylko sondy dołączone
Gratulacje. Bartuś, nie szukaj, bo jeszcze znajdziesz …
-
Ruda -
Liked Kuciapski8’s post in the thread TOP 4 ACS: AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. atas [SaS] ~ 687 169,51%.
Like (Post)Za oknem zima to i Wintery w akcji@AmstelL szacun dla Ciebie, jesteś w wysokiej formie i tak trzymaj. Atas każdy wtapia, także czort z cyferkami bo można je odbudować
dla ciebie
-
Kuciapski8 -
PostZa oknem zima to i Wintery w akcji@AmstelL szacun dla Ciebie, jesteś w wysokiej formie i tak trzymaj. Atas każdy wtapia, także czort z cyferkami bo można je odbudować
dla ciebie
-
AlekBezJajek -
Liked Stop Hybrid go V8’s post in the thread Hellcat [SHGV8] vs. Proconsul Stellar [PULSAR] ~ 10124%.
Like (Post)* Stop Hybrid go V8Dnia 15-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellcat [SHGV8] ________________________________________________ Niszczyciel 1 Pancernik 94.677 _________________________________________ Obrońca… -
Haku -
Liked Zbawiciel’s post in the thread KLIMA [P N] vs. sesa [Kukri] ~ 112821.58% PB.
Like (Post)Quote from Haku: “Graty fajnie ze w sojuszu takie st, kto to ten Klima ? dlaczego nie ma własnego konta na forum, wstydzi sie ? czy jakies multi? Wolne konto do zabawy ? Moge ja tez ? ” ja ma faworyta który zasiada to konto. Jak padnie Wielki z PN… -
Ruda -
Liked atas!’s post in the thread TOP 4 ACS: AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. atas [SaS] ~ 687 169,51%.
Like (Post)jak gratulowałem na pw tak i pogratuluje tutaj akcja przyznam pierwsza klasaale od dawna sie spodziewałem ze tak to bedzie wyglądało brak czasu na gre + brak sojuszników do podstawki wiec wiele zdziałac tu sie nie dało bede narazie kopał…
-
BoSkI_WiAtR -
Liked Wisior’s post in the thread KLIMA [P N] vs. sesa [Kukri] ~ 112821.58% PB.
Like (Post)Quote from halok: “Quote from Wisior: “Quote from halok: “(...)próby kontrowania (...) ” hue hue hueGraty Klima
Lataj dalej
Pozdrawiam Wisior ” to takie lece ale nie dolatuje mule ” Mówisz nie dolatuje ?
Pozdrawiam Wisior
-
ladys -
Replied to the thread Dr_Thc [VEN] vs. Nkilerz [SWG] ~ 3520.35%.
PostMowia cisza glucho pusto a Doktorek wzial sie za badanie terenu i bum wybadal - lataj i rozbrajajObroncy cierpliwej odbudowy