Recent Activities
-
Kobrowski -
Posted the thread #15 Kobra [ZZSS] vs. Bogdan Boner [WTC] ~ 5757.31%.
ThreadLecimy dalej…Z pozdrowieniami dla sojuszników oraz ziomków ze starych serwerów
youtube.com/watch?v=O3CIPfbWCks Kobra [ZZSS] vs. Bogdan Boner [WTC] ~ 5757.31% Dnia 17-01-2021 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kobra [ZZSS]
-
zygunia -
Liked Mafia Wietnamska’s post in the thread szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. Imperatorka_Nemesis [UNI] ~ 2789.8%.
Like (Post)TU a Tam NIE youtube.com/watch?v=UNPKGyYzPCo Dnia 17-01-2021 xxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor szajka [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 300.000 _________________________________________… -
TaurekGary -
Liked elBlackened’s post in the thread Dzika Nastolatka [sqn sqad] vs. Marsic [NWOR] ~ 616.84%.
Like (Post)Quote from TaurekGary: “Quote from Marsic: “biedny chłopak ze zmywaka nie schodzi, żal mi sie go zrobiło to rozdałem” No i widzisz Marsic? po raz kolejny pokazujesz, że top 1 Ci się nie należy. No i do pięt nie dorastasz takiemu Dzikiemu czy…
-
zygunia -
Liked Mafia Wietnamska’s post in the thread zygunia [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] vs. Skrzat [Nomad] ~ 3303.24%.
Like (Post)To tak na rozruch pij więcej jak komornikObrońcy pilnowania planet
-
Genek -
Replied to the thread Celestial General [P N] & Ekonom [P N] & kruchy [P N] vs. ZetoBot [O-ECO] ~ 67 051.75%.
Post@RYBKA79 Tak, od baaardzo dawna sobie to dostawiał. Sęk w tym że mało opłacalne, a przeważnie wcale, bo klasyczne wloty LM albo Roz/N wychodziły na minus -
BardockPL -
Replied to the thread Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. Doria LECH [HAN SOLO] ~ 3035.06%.
PostQuote from Mafia Wietnamska: “Jakbyś na wojnie był -- ZABEZPIECZONE graty. Obrońcy odbudowy ” Gdzie tam na wojnieZobaczył że u sąsiada stoi niezabezpieczona flota i surka i jako dobry obywatel musiał pomóc w potrzebie. Prowizja za pomoc pobrana…
-
BardockPL -
Replied to the thread Antharas [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. anderson [Nomad] ~ 38508.23% + 2447.28%.
PostKonkretny zysk, będzie co przetapiać. Obrońcy SzO. -
daro93 -
Replied to the thread aleks [LzB] vs. Gienio [gienio] ~ 4682.48%.
PostProgres jest Olu ale kryształu mało, po kalibracji radarów będzie gitobrońcy szo
-
Pan S -
Liked Szara Wilczyca’s post in the thread Smigol [LHiP] & Hellcat [SHGV8] vs. Wojownik [ZAA] ~ 14540.18%.
Like (Post)Dopóki nie widzę tutaj siebie albo kogoś z mojego sojuszu to mogę pogratulować... A co mi tam...:))))) Gratki wlotu chłopaki...
A obrońcy oczywiście SzO!
-
Pan S -
Liked NoToLecimy’s post in the thread Smigol [LHiP] & Hellcat [SHGV8] vs. Wojownik [ZAA] ~ 14540.18%.
Like (Post)Gratki wpadu% zacny,zyks wysmienity,przetapiaj i do następnego
Obroncy Sz.o
-
Koloc -
Liked Genek’s post in the thread Celestial General [P N] & Ekonom [P N] & kruchy [P N] vs. ZetoBot [O-ECO] ~ 67 051.75%.
Like (Post)# BryW końcu ktoś musiał odwiedzić ten specyficzny bunkierek z krążkami. Z braku laku się wybrałem. Dzięki za towarzystwo mordeczki. Pozdrowienia dla wszystkich zanjomych i PN
Dnia 17-01-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor… -
Koloc -
Liked Selene’s post in the thread Selene [P N] vs. Chobgob [PZT] ~ 31369.93%.
Like (Post)Skoro już zawitałam na forum to i to dorzucę. Pozdrawiam PN, buddy i znajomych. Obrońcy szo.pn4life.jpgDnia 16-01-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Pancernik 500.000… -
Koloc -
Liked priesten’s post in the thread Selene [P N] & Ekonom [P N] vs. kosmek [S.I.] ~ 47076.4%.
Like (Post)Co za ACSŁadnie wam idzie - życze kolejnych, wiekszych rzecz jasna Sie nam ekonom rozlatał - moze sobie zmien nicka na jakiegos bardziej odpowiedniego
-
Koloc -
Liked Selene’s post in the thread Selene [P N] & Ekonom [P N] vs. kosmek [S.I.] ~ 47076.4%.
Like (Post)Znalazł nasz niestrudzony Ekonom, ja na doczepkę. Pozdrawiamy PN, buddy i znajomych. Obrońcy życzymy szybkiej odbudowy. ps. jeszcze ani razu nie dostałam statków z doku na tym generale.
pn4life.jpgDnia 17-01-2021 następujące floty spotkały się… -
Koloc -
Liked Incoming’s post in the thread Incoming [P N] vs. lukiwi [Explorer] ~ 90341.76%.
Like (Post)Pozdrawiam sojusznikówDnia 10-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Incoming [P N] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 23.298.320 Krążownik 3.219.586 Okręt wojenny 1.405.781 Pancernik… -
RYBKA79 -
Replied to the thread Antharas [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. anderson [Nomad] ~ 38508.23% + 2447.28%.
Postulalala... zysk megaśny ! z tego powodu nie można sie nie wpisać... -
Koloc -
Liked kruchy1916’s post in the thread kruchy [P N] & ABW [P N] vs. Miras85 [ARMADA] ~ 18146.66%.
Like (Post)coś drobnegodzięki @The Pawelec za sondy
pozdrawiam PN i znajomych
Dnia 14-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [P N] ________________________________________________ Pancernik 444.444… -
Inner Demon -
Liked Xin’s post in the thread #33 xin [N_O] vs. Raguel Frey [Dark] ~ 2333.39%.
Like (Post)#33…SOLO #28 (209.630,38%)ACS #5 (1.422.788,27%) Pozdrawiam sojusz :)Dnia 17-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor xin [N_O] ________________________________________________ Pancernik 50.000 -
Cpt Verrantos -
Posted the thread Sprzedam deuter: Sprzedaż Deuteru za Mix/ Kryształ.
ThreadMam na sprzedaż deuter za mix albo kryształ. Może być transakcja jednorazowa lub długofalowa współpraca. Zapraszam do kontaktu w grze na priv: Astralny Ejakulat. -
Koloc -
Liked kasai’s post in the thread Celestial General [P N] & Andre [P N] & Van II [P N] & Van [P N] vs. halok [HARIBO] ~ 41538.38%.
Like (Post)Rozumiem, że można kogoś nie lubić lub cieszyć się z jego zezłomowania ale szanujcie się i przestańcie obrażać. Tyczy się to także ''tych po drugiej stronie barykady". Offtopic usunięty.