Recent Activities
-
Helsinki -
Replied to the thread Berlin777 [GRUPA] vs. Cosiek [ZZSS] ~ 201150.85% - OBRONA TOP1 SOLO.
PostNiestety Berlin popełnił błąd strategiczny- źle oszacował portfel obrońcy. Musimy skołować jakiegoś wywiadowcę gospodarczego do sojuszu ... może kogoś z BIG? "Zamysł akcji zrodził się u mnie finalnie po klikaniu pz i locie na…
-
dawca punktów -
Liked Nie(L)ot’s post in the thread jumek1916 [Veto] vs. Rosa ~ 27162% - (KONTRA).
Like (Post)…Dnia 20-01-2021 05:05:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor jumek1916 [Veto] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 20.020 _________________________________________ Obrońca Rosa -
Helsinki -
Liked Proffesor’s post in the thread Berlin777 [GRUPA] vs. Cosiek [ZZSS] ~ 201150.85% - OBRONA TOP1 SOLO.
Like (Post)Gratki Berlin ładny wlot, będzie teraz z niego większy % -
Helsinki -
Liked Riverine’s post in the thread Berlin777 [GRUPA] vs. Cosiek [ZZSS] ~ 201150.85% - OBRONA TOP1 SOLO.
Like (Post)Quote from atomic: “Pierwotnie miała to być surówka w większościzebrana po uni w formie złomu i od sojuszników.Po dwóch dniach skanowania okazało sięto absolutnie niemożliwe. Wiele osób brało udziałw zbieraniu materiału, każdemu brawa mimo,że… -
ladys -
Replied to the thread Bedor [Robotix] & ladyspapa vs. Tergit [KOP] ~ 70110.48%.
PostTak na dobranocke akuratObronca to nawet nie odczul a u nas taki lot dla zabicia nudy
-
skar -
Replied to the thread radosny1 [N-A] vs. Szamot ~ 2492.7% + radosny1 [N-A] vs. Hypax [WETERAN] ~ 2107.5%.
Postokruszek do okruszkatez cos mi sie udalo spontanicznie trafic niewiem kiedy ja ta surke poprzetapiam skoro tyle urlopu mam graty
-
skar -
Posted the thread skar [N-A] vs. Szarek the Cat ~ 8452.14% / skar [N-A] vs. Drunkstar ~ 38808.1%.
Threadyoutube.com/watch?v=FyRGlcaESO8 Dnia 22-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor skar [N-A] ________________________________________________ Pancernik 100.000
-
skar -
Liked radosny1’s post in the thread radosny1 [N-A] vs. Szamot ~ 2492.7% + radosny1 [N-A] vs. Hypax [WETERAN] ~ 2107.5%.
Like (Post)I dwa małe okruszki się dzisiaj trafiły PozdroDnia 21-01-2021 09:39:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor radosny1 [N-A] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________… -
Raien -
Liked Nie(L)ot’s post in the thread jumek1916 [Veto] vs. EkoPhantom [MOON] ~ 1131.15%.
Like (Post)…Dnia 21-01-2021 13:07:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor jumek1916 [Veto] ________________________________________________ Niszczyciel 111.111 _________________________________________ Obrońca EkoPhantom [MOON] -
Guderian es numero uno -
Liked Selavi’s post in the thread PPG [AVALON] vs. Selavi [MAMMAMIA] ~ 25831.43% Obrona.
Like (Post)Po sąsiedzku dostałem odwiedziny oczywiście chleb sól te sprawy przywitałem na do widzenia kawa ciasto i Szo dla somsiadaokoliczności wtopy znane mała strata przy tym co się działo , postawa elegancka jak na pokonanego gratki były plus obietnica…
-
Guderian es numero uno -
Replied to the thread PPG [AVALON] vs. Selavi [MAMMAMIA] ~ 25831.43% Obrona.
Postgraty lamko, zawsze jakis plusik i cegielka dolozona, jak za darmo to czemu nie wziac -
I am back -
Replied to the thread Licytator - kto głupszy ten wygrywa.
PostQuote from Muniek: “wazne ze za kila tysiecy, trzeba ogarniac i licytowac opłacalne. ” Oczywiscie. Chyba, ze kosisz wiekszosc na aukcjach a wtedy juz jest podbijanie stawki po zlosci. I wyciagniesz sure ze slabszego konta placac 30kk za 10% dexu by… -
ale cios antynazista -
Liked Muniek’s post in the thread Event z nagrodami - dyskusja.
Like (Post)No no nobardzo sie ciesze
-
ale cios antynazista -
Liked Art’s post in the thread Event z nagrodami - dyskusja.
Like (Post)Nie mam konkretnej daty, ale szykuje się już kolejna edycjaTakże jeszcze trochę cierpliwości
-
Muniek -
Postchodzi o cene wygranej aukcji, ona jest juz przeliczona. wazne ze za kila tysiecy, trzeba ogarniac i licytowac opłacalne. -
Qwant-holon -
PostWczoraj 3 przedmioty kupione za 4004 metalu, bo surka jest, jak wiadomo, przeliczana i mówienie surowca w zasadzie może być mylącym uogólnieniem. Zestawiając z 3 najdroższymi ofertami zapłaciłem 72k razy mniej. Jest MOC! -
Muniek -
PostQuote from I am back: “Hahahah chcesz adrenaliny to wlasnie podbij ta horendalna stawke i utrzyj nosa jakiemus pro-grajkowi, jak to sam nazwales. Ja nie mam problemu i wygrywalem aukcje na ponad 2kkk. Rekordem jaki widzialem bylo 6kkk wrzucone na 10%… -
BlackLatteCoffee -
Liked bobro’s post in the thread BlackLatteCoffee [SKY] vs. Nagly-Atak-Spawacza ~ 184 587,92% Top1 solo.
Like (Post)Podoba mi się to starcie. Pewnie, że szkoda Spawiego, bo to też dobry i zacięty gracz, któremu życzę szybkiej odbudowy. Śmieszne jest też wyśmiewanie kolejnego prawdziwego Starcia Tytanów przez naszą uniwersową maskotkę, która sama wkleja… -
Muniek -
Replied to the thread Event z nagrodami - dyskusja.
PostQuote from Darkstar: “Quote from Muniek: “No no nobardzo sie ciesze ” kogo będziesz mógł oszukać
@19dawid45 potwierdź albo zaprzecz
” ależ ty lubisz gryżć mi nogawki
pocieszny jestes
-
^BrzydaI^ -
Liked Muniek’s post in the thread Event z nagrodami - dyskusja.
Like (Post)No no nobardzo sie ciesze