Recent Activities
-
radosny1 -
Liked Zyla’s post in the thread radosny1 [N-A] vs. Duck Maul [G-Z] ~ 26434.93%.
Like (Post)Zazdraszczam! Wszyscy na niego latali, fajny kąsek! Graty -
I am back -
Replied to the thread Nowe uni - nowe możliwe opcje.
PostQuote from Fox: “Po mojemu takie uni x1 wszystko z dawnych lat powinno raz na jakiś czas powstać choćby po to by ludzie widzieli jaka jest różnica, bo teraz to nawet takiego uni nie ma w ogóle. ” Bylo juz takie uni. Epic Blue. I musieli je… -
pallmall -
Liked AMAV’s post in the thread AMAV [KOMORNIC] vs. Matrix3000 [Leonardo] ~ 25020.65%.
Like (Post)pozdrowienia dla Sojuszników i buddy coś na dobry początek weekendu, jakiś przerywnik w dziale trzeba zrobić, tradycyjnie muza youtube.com/watch?v=NdpP6ynPbiY sedno sprawy kolorowanka...Dnia 22-01-2021 12:07:19 następujące floty spotkały się w… -
Bresia (L) -
Replied to the thread kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D.
PostQuote from Aurora Borealis: “7f0913db865246aede224d930d3d246c53f9ad12.gif” Napiłam się winka wczoraj...:) Było mało ( tylko jedną butelkę miałam) , więc napiłam się jeszcze piwka ( Corona tak na marginesie) i jakoś żyje:) sny tylko głupie… -
pallmall -
Replied to the thread AMAV [KOMORNIC] vs. Ilusioon [HARIBO] ~ 14315.1%.
PostPoczątek roku w Twoim wydaniu fantastyczny. Egzekucja za egzekucją. Graty i nie odpuszczaj. -
pallmall -
Liked AMAV’s post in the thread AMAV [KOMORNIC] vs. Ilusioon [HARIBO] ~ 14315.1%.
Like (Post)pozdrowienia dla Sojuszu, taka stała windykacja skoro rude nie biorą ,to zabrałem ja, smaczny żelek nigdy nie jest zły, tradycyjnie muza, dziś taka zmiana klimatu na danceyoutube.com/watch?v=LkfWEKzs83M świeża kolorowanka,
Dnia 23-01-2021… -
Bresia (L) -
Liked Aurora Borealis’s post in the thread kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D.
Like (Post)7f0913db865246aede224d930d3d246c53f9ad12.gif -
pallmall -
Replied to the thread AMAV [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & CzikaBomba [KOMORNIC] & koparka [KOMORNIC] vs. misiaczek468 ~ 10460.68%.
PostI takie akcje to popieram. Małe, duże, zyskowne lub dla frajdy. Palić, niszczyć, złomować, rabować. Graty i nie odpuszczaj bo jeszcze z pół uni Ci zostało do skomorniczenia. -
Bresia (L) -
Liked litek.’s post in the thread kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D.
Like (Post)Ja tak robię cały czas i też wirusów nie widzę. Żona za to podłapała ale ona nie pije więc wniosek jest prosty.. -
Qwant-holon -
Replied to the thread Licytator - kto głupszy ten wygrywa.
PostQuote from Qwant-holon: “PS: nawet nie ogarnąłeś ironii w moim poście dotyczącym zapasu na 40 lat, zapas owszem mam bo od czasu wprowadzenia importu/eksportu i licytatora prawie nigdy nie wydałem żadnego itemu. To się nazywa oszczędność! ” -
Bresia (L) -
Liked pit’s post in the thread kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D.
Like (Post)Polecam u 68 -
Bresia (L) -
Liked Aurora Borealis’s post in the thread kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D.
Like (Post)Kiedyś to były zimy...Ostatnią dekadę zwykłem powtarzać, że kiedyś śniegu po same jaja było. Teraz śmieję się z siebie, bo jakiś rok temu brat mi powiedział, że to prawda, tylko że my wtedy mieliśmy po metr dwadzieścia i dziś…
-
pallmall -
Liked AMAV’s post in the thread AMAV [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & CzikaBomba [KOMORNIC] & koparka [KOMORNIC] vs. misiaczek468 ~ 10460.68%.
Like (Post)no to jedziemy dalej, pozdrowienia dla Sojuszu , sondy robiły za pioruny w tym starciu, dlatego teraz taka klasyka dla nich z muzy, jeden z lepszych koncertów jaki dali dziadki z AC/DC youtube.com/watch?v=n_GFN3a0yj0&list=RDCSvFpBOe8eY&index=3Dnia… -
I am back -
PostQuote from Qwant-holon: “Panuję też nad emocjami, nie podbijam o miliony tylko o tysiące a jeśli coś mnie denerwuje to zachowanie które zaciekle bronisz, czemu? Bo jest prymitywne? ” Odnosicie sie ciagle tylko do mnie. Brzydal pieknie wyjasnil… -
---Webber--- -
Replied to the thread Leia [SITH] & Leras [SITH] & Motomysza [SITH] vs. Neferet ~ 88632.74%.
PostNeferet, dla mnie zachowałaś się w pewnym momencie jak dziewczynka, która tupnie nóżką, foch i tyle z gry. Była szansa odwrócić sytuacje na uni, Ecco zaczął grać (poza piratami), Angel i Tatko byli zawsze gotowi do pomocy, co na to Ty? "Tam… -
El Pancho -
Replied to the thread Forfiter [J-W] vs. MajinPrinceVegetaSSJ [WETERAN] ~ 1758.14%.
Postgraty ładny wlocik oby więcej takich!! -
pallmall -
Replied to the thread szajka [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & koparka [KOMORNIC] vs. grant [KZM] ~ 64853.77%.
PostPuk!! Puk!! Kto tam? Komornik! Będę sie bronił. Ale ze mną jest cała Mafia Wietnamska!! A to nie, zapraszam. Gratki udanego wlotu i całkiem pokaźnego zysku, graty dla Ciebie i reszty ekipy. -
Qwant-holon -
PostQuote from I am back: “Co do licytacji to zawsze sie bede wtracal bo poswiecilem czas by sie nauczyc wygrywac, dalem wskazowki na forum a dalej sa tematy by cos pozmieniac i latwiej bylo licytowac. Skoro nie potraficie dostosowac sie do obecnego… -
El Pancho -
Liked Forfiter’s post in the thread Forfiter [J-W] vs. MajinPrinceVegetaSSJ [WETERAN] ~ 1758.14%.
Like (Post)Taki przypadkowy st, wypatrzony na minutach. Pozdrowienia dla znajomych!Dnia 23-01-2021 21:32:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Forfiter [J-W] ________________________________________________ Krążownik 44.388… -
Aurora Borealis -
PostNie rozwijam wątku o antymaterii, tylko zniechęcających zachowaniach. Kolejny razuciekasz gdzieś myślami, żeby cokolwiek odpowiedzieć. Miłej licytacji na argumenty z zadka.E:Tego postu nie było.