Recent Activities
-
Eomures -
Liked Ecc0’s post in the thread Leia [SITH] & Leras [SITH] & Motomysza [SITH] vs. Neferet ~ 88632.74%.
Like (Post)Quote from angelsin: “Ecco zwinął ogon pod ptaka i komentuje wszystko i wszystkich z za światów ” Po prostu odechciało mi się nawiązywać jakąkolwiek próbę rywalizacji skoro wyłapujecie gongi na bfsach 1,2,3 raz i za każdym razem… -
19dawid45 -
Replied to the thread pl1 [IRA] vs. Ebrantil [CHAOS_1] ~ 30141.1%.
PostQuote from Muniek: “Quote from 19dawid45: “Jasno i wyraźnie to Ty płakałeś na ogame że Ci w grze nie idzie że to że tamto... jasno i wyraźnie ponad 20 osób to potwierdzi ... jasno i wyraźnie te 2x osób potwierdzi że opisywałeś swoją… -
Wisior -
Replied to the thread Ankieta za podniesieniem eko?.
PostCałe szczęście, dajmy jeszcze więcej ekonomom, to na pewno ożywi gręByłbym przeciw. Pozdrawiam Wisior
-
Eomures -
Liked angelsin’s post in the thread Leia [SITH] & Leras [SITH] & Motomysza [SITH] vs. Neferet ~ 88632.74%.
Like (Post)@Neferet uszy do góry, dla niektórych niestety rozmawianie z kimś i normalne - zdrowe relacje są równoznaczne z ustawkami, sprzedawaniem i kolaboracją... niestety po niemal roku wspólnej gry i nie jednej ciekawej akcji (dział top starć nadal… -
Prince^ -
Liked Ecc0’s post in the thread Leia [SITH] & Leras [SITH] & Motomysza [SITH] vs. Neferet ~ 88632.74%.
Like (Post)Quote from angelsin: “Ecco zwinął ogon pod ptaka i komentuje wszystko i wszystkich z za światów ” Po prostu odechciało mi się nawiązywać jakąkolwiek próbę rywalizacji skoro wyłapujecie gongi na bfsach 1,2,3 raz i za każdym razem… -
The Pawelec -
Liked Genek’s post in the thread Celestial General [P N] & Hamer [P N] & Selene [P N] & kruchy [P N] & Incoming [P N] vs. Muminek [DOM] ~ 154 689.12% (+bonus).
Like (Post)# Bardzo pracowity sobotki wieczór przyniósł sporoCiekaw jestem co się stało, że Muminek stał chyba pół dnia? Szkoda Incoming, że Ty już nie zdążyłeś i jednak zalogował
Nie wyrabiałem z tp floty
Najpierw bonus, czyli danie pierwsze. Poniżej…
-
The Pawelec -
Liked -hamer-’s post in the thread Hamer [P N] & Incoming [P N] vs. kpt [A Kyszzz] ~ 36292.88%.
Like (Post)Witam wszystkich graczy UNI68, po dłuższej przerwie od Ogame wracam do gry w stylu. Smażalnia Steków Na wstępie dedykuje to starcie koledze Incoming bo to dzięki jemu doszło do tego starciaPozdrawiam PN oraz kolegów z Buddy Obrońcy życzę…
-
Ecc0 -
Replied to the thread Leia [SITH] & Leras [SITH] & Motomysza [SITH] vs. Neferet ~ 88632.74%.
PostQuote from angelsin: “Ecco zwinął ogon pod ptaka i komentuje wszystko i wszystkich z za światów ” Po prostu odechciało mi się nawiązywać jakąkolwiek próbę rywalizacji skoro wyłapujecie gongi na bfsach 1,2,3 raz i za każdym razem… -
Aurora Borealis -
Liked Qwant-holon’s post in the thread Licytator - kto głupszy ten wygrywa.
Like (Post)Mam nadzieję, że czy prędzej czym później GF się za to weźmie bo nie wa wielu "ponad-zdroworozsądkowych', żeby nie obrażać, którzy płacą takie sumy. Ja nie proponuję basha i innych rzeczy, zwyczajne widełki i drugiego licytatora w ciemno… -
chev -
Liked Agresor Zlo u22’s post in the thread Paiste [ TYLKO MY ] vs. HERBI ~ 2204.32%.
Like (Post)Witam wstawiam na prośbę sojusznika graty i dalej do przoduPaiste pozdrawiam sojusz i wszystkie faremki
Dnia 23-01-2021 33:33:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Paiste [TYLKO MY]… -
Kenajik -
Liked generalo’s post in the thread kruchy [P N] vs. monti ~ 4883.57%.
Like (Post)git -
Kenajik -
Liked kruchy1916’s post in the thread kruchy [P N] & Radim [P N] vs. Rene Andegawenski ~ 5164.84%.
Like (Post)nieodebrana stacjadzięki @Radim za magiczną sondę. pozdro PN i znajomi
Dnia 21-01-2021 12:31:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [P N] ________________________________________________ Krążownik 333.333 Pancernik 3.333… -
Kenajik -
Liked kruchy1916’s post in the thread kruchy [P N] vs. monti ~ 6174.51%.
Like (Post)zawsze latały pełne... nie dziśpozdrawiam PN i znajomych
Dnia 18-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [P N] ________________________________________________ Okręt wojenny 55.555 Pancernik 555.555 Pathfinder… -
Kenajik -
Liked kruchy1916’s post in the thread kruchy [P N] vs. Miras85 [ARMADA] ~ 7464.76%.
Like (Post)no i klasycznie Miras, wylądował i się nie pojawiłpozdrawiam pusherów z PN
Dnia 20-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [P N] ________________________________________________ Pancernik 222.222… -
Kenajik -
Liked kruchy1916’s post in the thread kruchy [P N] & ABW [P N] vs. makosz ~ 11495.22%.
Like (Post)drobne rozbijaniepozdro PN !
Dnia 23-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [P N] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 15.000.000 Okręt wojenny 100.000 Pancernik 100.000… -
Kenajik -
Liked kruchy1916’s post in the thread kruchy [P N] vs. enigmato [D-M] ~ 3434.22%.
Like (Post)malutki farming z ranapozdrawiam PN , znajomych i jedną mordeczkę z Sombrero
Dnia 20-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [P N] ________________________________________________ Krążownik 100.000… -
Kenajik -
Liked -hetevox-’s post in the thread Ekonom [P N] vs. misiek2729 [LITR] ~ 2519.35%.
Like (Post)No elo gargulce. Dawno mnie tu nie było. Zostałem oddelegowany do wstawienia poniższego ST, złom zebrany. Ekonom pozdrawia Sojusz i znajomych. PN 4 Life. PS. każdy - tematu = ban na forum. Nasza koleżanka @kasai już o to zadbaDnia 19-01-2021… -
Kenajik -
Liked Genek’s post in the thread Celestial General [P N] & Hamer [P N] & Selene [P N] & kruchy [P N] & Incoming [P N] vs. Muminek [DOM] ~ 154 689.12% (+bonus).
Like (Post)# Bardzo pracowity sobotki wieczór przyniósł sporoCiekaw jestem co się stało, że Muminek stał chyba pół dnia? Szkoda Incoming, że Ty już nie zdążyłeś i jednak zalogował
Nie wyrabiałem z tp floty
Najpierw bonus, czyli danie pierwsze. Poniżej…
-
Kenajik -
Liked -hamer-’s post in the thread Hamer [P N] & Incoming [P N] vs. kpt [A Kyszzz] ~ 36292.88%.
Like (Post)Witam wszystkich graczy UNI68, po dłuższej przerwie od Ogame wracam do gry w stylu. Smażalnia Steków Na wstępie dedykuje to starcie koledze Incoming bo to dzięki jemu doszło do tego starciaPozdrawiam PN oraz kolegów z Buddy Obrońcy życzę…
-
Kenajik -
Liked Mallory’s post in the thread Kromak [P N] & Celestial General [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Van [P N] vs. obserwator [BOSS] ~ 1855466.62% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1.
Like (Post)taka tam ekspedycja sojuszowa dziękuję wszystkim za lot. pozdrawiam sojuszników i znajomych. od Selene: "Dziękuję za zaproszenie do wspólnego lotu, pozdrawiam PN i znajomych i osobna dedykacja ode mnie dla Yes Mana" Z najlepszymi życzeniami…