Recent Activities
-
Raien -
Liked Nie(L)ot’s post in the thread jumek1916 [Veto] vs. EkoPhantom [MOON] ~ 1131.15%.
Like (Post)…Dnia 21-01-2021 13:07:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor jumek1916 [Veto] ________________________________________________ Niszczyciel 111.111 _________________________________________ Obrońca EkoPhantom [MOON] -
Guderian es numero uno -
Liked Selavi’s post in the thread PPG [AVALON] vs. Selavi [MAMMAMIA] ~ 25831.43% Obrona.
Like (Post)Po sąsiedzku dostałem odwiedziny oczywiście chleb sól te sprawy przywitałem na do widzenia kawa ciasto i Szo dla somsiadaokoliczności wtopy znane mała strata przy tym co się działo , postawa elegancka jak na pokonanego gratki były plus obietnica…
-
Guderian es numero uno -
Replied to the thread PPG [AVALON] vs. Selavi [MAMMAMIA] ~ 25831.43% Obrona.
Postgraty lamko, zawsze jakis plusik i cegielka dolozona, jak za darmo to czemu nie wziac -
I am back -
Replied to the thread Licytator - kto głupszy ten wygrywa.
PostQuote from Muniek: “wazne ze za kila tysiecy, trzeba ogarniac i licytowac opłacalne. ” Oczywiscie. Chyba, ze kosisz wiekszosc na aukcjach a wtedy juz jest podbijanie stawki po zlosci. I wyciagniesz sure ze slabszego konta placac 30kk za 10% dexu by… -
ale cios antynazista -
Liked Muniek’s post in the thread Event z nagrodami - dyskusja.
Like (Post)No no nobardzo sie ciesze
-
ale cios antynazista -
Liked Art’s post in the thread Event z nagrodami - dyskusja.
Like (Post)Nie mam konkretnej daty, ale szykuje się już kolejna edycjaTakże jeszcze trochę cierpliwości
-
Muniek -
Postchodzi o cene wygranej aukcji, ona jest juz przeliczona. wazne ze za kila tysiecy, trzeba ogarniac i licytowac opłacalne. -
Qwant-holon -
PostWczoraj 3 przedmioty kupione za 4004 metalu, bo surka jest, jak wiadomo, przeliczana i mówienie surowca w zasadzie może być mylącym uogólnieniem. Zestawiając z 3 najdroższymi ofertami zapłaciłem 72k razy mniej. Jest MOC! -
Muniek -
PostQuote from I am back: “Hahahah chcesz adrenaliny to wlasnie podbij ta horendalna stawke i utrzyj nosa jakiemus pro-grajkowi, jak to sam nazwales. Ja nie mam problemu i wygrywalem aukcje na ponad 2kkk. Rekordem jaki widzialem bylo 6kkk wrzucone na 10%… -
BlackLatteCoffee -
Liked bobro’s post in the thread BlackLatteCoffee [SKY] vs. Nagly-Atak-Spawacza ~ 184 587,92% Top1 solo.
Like (Post)Podoba mi się to starcie. Pewnie, że szkoda Spawiego, bo to też dobry i zacięty gracz, któremu życzę szybkiej odbudowy. Śmieszne jest też wyśmiewanie kolejnego prawdziwego Starcia Tytanów przez naszą uniwersową maskotkę, która sama wkleja… -
Muniek -
Replied to the thread Event z nagrodami - dyskusja.
PostQuote from Darkstar: “Quote from Muniek: “No no nobardzo sie ciesze ” kogo będziesz mógł oszukać
@19dawid45 potwierdź albo zaprzecz
” ależ ty lubisz gryżć mi nogawki
pocieszny jestes
-
^BrzydaI^ -
Liked Muniek’s post in the thread Event z nagrodami - dyskusja.
Like (Post)No no nobardzo sie ciesze
-
Darkstar -
Replied to the thread Event z nagrodami - dyskusja.
PostQuote from Muniek: “No no nobardzo sie ciesze ” kogo będziesz mógł oszukać xD @19dawid45 potwierdź albo zaprzecz xD
-
ZDOBYWCA1 -
Replied to the thread RAFUS1973r [BHW] vs. happy [ATLANTIS] ~ 65713.83%.
PostNo Panie Rafus teraz to mi Pan zaimponował, swego czasu też goniłem za Obrońcą i nawet go zezłomowałem, później tylko zaglądałem sondami i wiem że dobrze się pilnował, bardzo się cieszę że rośniesz i grasz w miarę aktywnie co widać i… -
The Pawelec -
Liked kruchy1916’s post in the thread kruchy [P N] vs. monti ~ 4883.57%.
Like (Post)monti vol2.tym razem było troszkę więcej sury, mogłem dać jeszcze ze 2 dofarmy ale i tak jest git
pozdrawiam
Dnia 21-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [P N]… -
AmstelL -
Liked rufin’s post in the thread AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] vs. Rademenes [Archeo] 418 758,333.
Like (Post)Ładnie wyszłosurki wpadło, procent zacny no i flota prawie podana na tacy
Przetapiaj na kolony bo to głównie ich zasługa Rademenesowi SzO
-
XidenU -
Replied to the thread Xiden [TEREFERE] vs. Covid [ZAA] ~ 5265.82%.
PostQuote from Flota: “Graty Xiden, która to już mutacja covida zniszczona ? Przetapiaj na latajki, chce widzieć Ciebie tu więcej !!! Co do obroncy lizaka za zaparcie” to bede czesciej wrzucał
Dzieki!!!
-
SATANIOL -
Wrote a comment on Kamikazze_’s wall.
Wall CommentSiema w 2021 jak coś to Umbra na chwilę przypomnieć sobie Ogame. -
Beljal -
Liked Stachu’s post in the thread Beljal [Mns] vs. Sylwan [LPR] ~ 7502.86%.
Like (Post)Graty "Rzeźnik" zaraz naprawdę nie będzie gdzie latac i będzie trzeba debunkrowac uni -
Stachu -
Replied to the thread Beljal [Mns] vs. Sylwan [LPR] ~ 7502.86%.
PostGraty "Rzeźnik" zaraz naprawdę nie będzie gdzie latac i będzie trzeba debunkrowac uni