Recent Activities
-
NowyLolek -
Replied to the thread Porozmawiajmy na temat UniFusion.
Posta przed fuzją na jakiej pozycji była? poza tym, ktoś kiedyś twierdził, że na 14 pozycji miał niższą temp niż na 15, więc może jest to kolejne ulepszenie gry, o którym GF się zapomniało? -
magneto_one -
Replied to the thread Wasze ulubione seriale.
PostZagraniczne : Zagubiony Pokój Yellowstone Fargo Zakazane Imperium Orły z Bostonu Prezydencki Poker Ozark Układy Polskie : Droga Kariera Nikodema Dyzmy -
magneto_one -
Replied to the thread Jaka jest wasza ulubiona gra? (jedna jedyna :] ) i dlaczego?.
PostAge of Empires II HoMM III Diablo II Atari 65XE - gry różne Salon gier lata 90-te Gra której nazwy już nie pamiętam grało się Ninją za przejście całej gry jako pierwszy dostałem dodatkowo kilkanaście żetonów. a samą grę później… -
loox -
Replied to the thread loox [TIME] vs. SmiechuCoD2 ~ 17872.48%.
PostNo tak mi ptaszki cwierkalyJak nie chcecie, tu trudno - Smiechu nie zajac nie ucieknie
-
olszyn4 -
Replied to the thread loox [TIME] vs. SmiechuCoD2 ~ 17872.48%.
PostQuote from loox: “Quote from olszyn4: “Dobrze Ci idzie ,jeszcze raz gratyNie taka drobnica Paaanie, na waciki już będzie
Ładne St, zdjeliscie Śmiechowi kulki i zamiast polecieć na główną flo, to uciekliscie na urlop, co to się stanęło ?
” A…
-
mise -
Replied to the thread WyluzxzowanY [MEMORIES] vs. Archnemesis [ECO] ~ 2241.09%.
PostGratulacje, współpraca to podstawa -
Apofis -
Replied to the thread ST#234 ZDOBYWCA [Veto] vs. Rigel [B_B] ~ 5838.88%.
PostKolejne stracie do kolekcji, brawo. Gdzie Ty ich znajdujesz hehe -
powyginany drucik -
PostNie pamiętam temperatur przed fuzją ale po fuzji na pozycji 9 mam temperaturę od -46 °C do -6 °C Zgodnie z tabelką: image.board.gameforge.com/uplo…55e87ff4f9708cc553974.png nie mogę mieć takiej temperatury na 9 Więc jakby algorytm fuzji zmieniał… -
MrFantasy -
Replied to the thread WyluzxzowanY [MEMORIES] vs. Technocrat Eos [ZFP] ~ 2208.42% zawrócone stacjonuj + mega zysk.
PostZysk kozak gratulacje :))) Obroncy szo -
Dyrektor Zak -
Liked buleon’s post in the thread Porozmawiajmy na temat UniFusion.
Like (Post)Quote from I am back: “Poza pakietami surowcow, o jakich pisales z ARTem, jakie masz jeszcze inne propozycje dla teamu czy dla samego GF, by sprawiedliwie kazdemu dogdzic w tej patowej sytuacji? Takich graczy jak Ty zapewne jest wiecej... ” To nie… -
Dyrektor Zak -
Liked buleon’s post in the thread Porozmawiajmy na temat UniFusion.
Like (Post)Quote from powyginany drucik: “Nie ma to jak się obudzić po 9 latach.... pierwsza fuzja miała miejsce w 2012 roku... i stwierdzić że fuzja wiąże się z ofiarami. Kiedyś łączyli po 20 serwerów w jedno uni i ludzie musieli oddawać konta… -
Apofis -
Replied to the thread Perelka & Slash [KGH] vs. Schneider [MOONGATE] ~ 7322.44%.
PostWow niezłe no lecisz jak burza, brawo, coraz lepsze % -
WyluzxzowanY -
Replied to the thread mise [TEREFERE] vs. QDark ~ 2046.38%.
PostNa bogato poleciałem, gratulacje bo zysk petarda -
Apofis -
Replied to the thread HBI [The Best] Vs. raf8000 [TNT] ~ 2117.17%.
PostGratki, nie duży kąsek ale zawsze to ST -
buleon -
PostQuote from TakiOwaki: “Czyli jak teoretycznie bym miał po fuzji dwa konta na jednym Uni, i spróbuję doładować słabsze mocniejszym, to okaże się to niemożliwe, czy dostanę bany? ” Teoretycznie jedno z nich powinno być na urlopie. Quote from… -
powyginany drucik -
PostQuote from TakiOwaki: “Dobra, to jak mam oba przeniesione na jedno Uni, to mogę w dalszym ciągu dokonać wyboru, tj. na jednym załączyć urlop, a na drugim kontynuować grę, czy już muszę grać na tym które zostało przeniesione? ” Wybierz… -
MrFantasy -
Liked WyluzxzowanY’s post in the thread Trener [2UL] vs. Mikemike [B_D] ~ 811.23% + bonus Trener [2UL] vs. Qens [PHOENIX] ~ 776.48%.
Like (Post)Gratulacje bo ładne i zyskowne -
Kicki -
Replied to the thread ACS lecz solo Kot na kacu [Mns] & Duraj [Mns] vs. Wuoh ~ 1334.43%.
PostNwet kot na koniec się obudziłGratulacje i oby to był dobry prognostyk na nowe
-
Bad.Whisky -
Replied to the thread Kupię deuter: GRACZU QUANTUM SPRZEDAJ DEUTER POMOZ PRZETOPIC MARYSIA - Zapraszamy !!.
PostUp -
TakiOwaki -
PostDobra, to jak mam oba przeniesione na jedno Uni, to mogę w dalszym ciągu dokonać wyboru, tj. na jednym załączyć urlop, a na drugim kontynuować grę, czy już muszę grać na tym które zostało przeniesione? Osobiście uważam, że powinna być…