Recent Activities
-
Majsta -
Liked SATANIOL’s post in the thread magiczny adrian vs. Sataniel [C-L] ~ 10899.52% Obrona (Przywitanie z Uni).
Like (Post)Przywitanie z Uni, choć zupełnie nie planowane. Po fazie "trochę polatam 500 pancków" przy stracie, przyszedł czas na moony teleporty, badania i takie tam nie złomiarskie zajęcia dlatego nie paliło mi się do walki z kimkolwiek. Jeżeli w ogóle… -
One Soldier Army -
Posted the thread One Soldier Army [D T] vs. Fazant [N_O] ~ 97.302.44% + 6.741.9%.
ThreadWieksze to wrzuce, ST dla Franusia, najwytrwalszej bestii na tym uniDnia 23-01-2021 01:27:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor One Soldier Army [D T] ________________________________________________ Krążownik 400.000… -
^BrzydaI^ -
Liked john malkowitz007’s post in the thread Event z nagrodami - dyskusja.
Like (Post)@ dzikchrumcholecIdz Idz sie wyrzygac i nie zasmiecaj tematu Z utesknieniem czekam na event -
Lucyfer -
Liked Mordi’s post in the thread Lucyfer_idzie_po_Was [BOSS] vs. Daj balowac cyckom ~ 52326.92%.
Like (Post)Jejku, jak mi się podobają te spiny taboru cyganów że nie mają własnego domu -
Caribena -
Replied to the thread PPG [AVALON] vs. Selavi [MAMMAMIA] ~ 25831.43% Obrona.
Post@PPG moment odbudujesz , więcej czujności przy atakach ! -
Caribena -
Liked Selavi’s post in the thread PPG [AVALON] vs. Selavi [MAMMAMIA] ~ 25831.43% Obrona.
Like (Post)Po sąsiedzku dostałem odwiedziny oczywiście chleb sól te sprawy przywitałem na do widzenia kawa ciasto i Szo dla somsiadaokoliczności wtopy znane mała strata przy tym co się działo , postawa elegancka jak na pokonanego gratki były plus obietnica…
-
Zlomek_Mistrz -
Posted the thread Zlomek [Robotix] vs. Governor Hunterr ~ 72276.71%.
ThreadDnia 23-01-2021 00:44:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zlomek [Robotix] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.884.558 Okręt wojenny 55.555 Pancernik 177.777 Sonda szpiegowska 165… -
Mordi -
Replied to the thread Lucyfer_idzie_po_Was [BOSS] vs. Daj balowac cyckom ~ 52326.92%.
PostJejku, jak mi się podobają te spiny taboru cyganów że nie mają własnego domu -
19dawid45 -
Liked john malkowitz007’s post in the thread Event z nagrodami - dyskusja.
Like (Post)@ dzikchrumcholecIdz Idz sie wyrzygac i nie zasmiecaj tematu Z utesknieniem czekam na event -
john malkowitz007 -
Replied to the thread Event z nagrodami - dyskusja.
Post@ dzikchrumcholecIdz Idz sie wyrzygac i nie zasmiecaj tematu Z utesknieniem czekam na event -
depesza_1992 -
Replied to the thread Northwood [SUPERMEG] vs. R T [WOWWW] ~ 395352.08% - TOP 1 Solo.
PostŁadnie eblo, fajnie że mogliśmy jakoś pomocmiłego przetopu!
-
olszyn4 -
Replied to the thread CALINECZKA & To Tylko Ja vs. DEFEKT MOTYLA (vel. fusion countdown) [TIME] ~ 1001074.37%.
PostAh to ślepe GO, nie potrafią zweryfikować ,że atak jak zwykle z multi ,jak to w przypadku Osamy . Żenada ,team w ogóle nie funkcjonuje . Nic nowego . Nie gratuluję ,bo kupiłeś 2 konta ,z 3 włączasz program i Ty się jeszcze jarasz ? Cienizna straaszna -
Caribena -
Posted the thread Seladonia [KUPA] vs. olaf71 ~ 6370.71%.
ThreadCóż .... tak to już w tym życiu jest, że stało a potem nie stoiPozdrówki dla znajomych i oczywiście dla sojuszu
Obrońcy standardowo
i i większej czujności
Dnia 22-01-2021 23:35:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor… -
Szara Wilczyca -
Replied to the thread Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] vs [MBG] My Bandito Gangsterito.
PostA więc wojna! "Kto walczy, może przegrać. Kto nie walczy, już przegrał."Bandito Gangsterito -
KrecikMax -
Replied to the thread Lucyfer_idzie_po_Was [BOSS] vs. Daj balowac cyckom ~ 52326.92%.
PostJakby co konto na forum mam na sprzedaz ale wy za cienkie pałki jestecie -
zarowix -
Liked atomic’s post in the thread Berlin777 [GRUPA] vs. Cosiek [ZZSS] ~ 201150.85% - OBRONA TOP1 SOLO.
Like (Post)Dawno, dawno temu w odległej galaktyce…. Zamysł akcji zrodził się u mnie finalnie po klikaniu pz i locie na sojusznika. Berlin zbyt mocno zaczął się panoszyć, a antymateria tak mocno przesiąknęła uni, że nie było żadnych… -
Pan S -
Replied to the thread Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] vs [TEREFERE] TEREFERE KUKU.
PostSmigol [LHiP] vs. Rosterq [TEREFERE] ~ 125.96%Dnia 23-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 3.333 _________________________________________… -
Jedno z moich kont trafiło na cmentarz i wszystko by było ok gdyby nie fakt żenie da sie wrócić na aktywne uni. Ciągle jest ikonka ładowania : o takie cos Jak kraj da sie jeszcze wybrać tak serwera niestety sie nie da