Recent Activities
-
boniek2242 -
Replied to the thread trampek [Minionki] vs. Szkodnik2242 [ALN] ~ 58554.88%.
PostWreszcie odzyskalem haslo na forumNależą Ci sie graty!! Chociażby za wytrwalość
Nie zamierzam jednak iść na Rente
Lord Jedi Gówno wiesz i Gówno widziałeś, do tej pory oprocz paru DT i sond które też Trampek trafil bylem nieuchwytnym celem, a…
-
MagikPFK -
Liked Leman’s post in the thread Leman [WOWWW] vs. gisio ~ 4544.28%.
Like (Post)No comment, no music, no regrets. Głupota x2…Dnia 15-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leman [WOWWW] ________________________________________________ Pancernik 66.666 _________________________________________ -
dzanas11 -
Liked halsa’s post in the thread KAKADU [HARIBO] vs. kisatjow ~ 2433.72%.
Like (Post)Gratuluje KAKADU , procent przyzwoity , złom zebranyspawaj nowe zabawki Obrońcy SzO
-
Ardnas -
Replied to the thread Najlepszy film, jaki w życiu widziałeś/aś.
PostCzy najlepszy to nie wiem? - Oglądałem grubo z 5 razy, może przez to 2 razy siedziałem w puszce.W necie bez problemu do znalezienia obejrzenia w dobrej jakości. Prorok z 2009 roku którzy otrzymał kilka znaczących nagród.
-
Ardnas -
Replied to the thread Czego w tej Chwili Słuchacie ?.
PostOoo tak się dobrze budzić i zwozić surę! youtube.com/watch?v=EYY6zPu4BJ…dM0VsdVdHTUv0ynO&index=17 -
Tadzior0 -
Replied to the thread Light [ONI] vs. Czar Probe [KOSMOS] ~ 3231.23%.
PostGraty. Ta ilość pancerników robi już wrażenie -
Selene -
Liked kruchy1916’s post in the thread kruchy [P N] & ABW [P N] vs. Miras85 [ARMADA] ~ 18146.66%.
Like (Post)coś drobnegodzięki @The Pawelec za sondy
pozdrawiam PN i znajomych
Dnia 14-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [P N] ________________________________________________ Pancernik 444.444… -
Selene -
Liked kruchy1916’s post in the thread kruchy [P N] vs. Miras85 [ARMADA] ~ 2566.01%.
Like (Post)takie tam drobniaczkipozdrawiam PN !
Dnia 16-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [P N] ________________________________________________ Krążownik 555.555 _________________________________________ Obrońca… -
Nalimko.sk -
Posted the thread Nalimko [IRA] vs. StacHu89 [WGP1920] ~ 9205.45%.
ThreadDnia 17-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nalimko [IRA] ________________________________________________ Pancernik 90.000 _________________________________________ Obrońca StacHu89 [WGP1920]… -
Last Samurai -
Replied to the thread Dzika Nastolatka [sqn sqad] vs. Marsic [NWOR] ~ 616.84%.
Postpopatrz w staty, ten zlom to nawet nie zrobil na mnie wrazenia,bo jestem juz 10kkk na plusie a nawet i wiecej, a zaraz znow pojdzie surka we flote -
Last Samurai -
PostPo moim zlomie ..Ty nawet nie powachale mojej floty a te ochlapy co latte czy dell wyzlomowal to flota nie mozna nazwac..jakbys kiedys gral flota to bys wiedzial ze to smiech na sali chcieliscie mnie wyliczac to dostaliscie w leb , pozniej latte… -
Marsic -
PostJak najbardziej przyjmuje klapsa na goły tyłek xD -
Last Samurai -
PostJakbym Ciebie nie znal to moze bym uwierzyl -
Marsic -
PostNie zrozumiałeś kompletnie cytatów a w szczególności dlaczego się tutaj pojawiły. Jak sam te napisałeś "zresztą z kim ja dyskutuje".Edit. Kolejny Twój klasyk "Trafiły się Wam jakieś ochłapy" klasyk po każdym Twoim złomie.
-
Last Samurai -
PostTy jeszcze nie odrobilesPokaz ktore moje ataki procz na ekonomow byly bez skilla, jak dostales baty to tez bez skilla
zreszta z kim ja dyskutuje trafily Wam sie jakies ochlapy i sie cieszycie,ja ide dalej kolezko Klapsa na goly tylek powiniene…
-
Marsic -
Postcytujac Ciebie xD "Zaspałem" "Odrobiłem juz 614418852773 razy" "Typowy lot, Latasz tylko na bfs - 0 skila" -
Last Samurai -
Posted the thread Dzika Nastolatka [sqn sqad] vs. Marsic [NWOR] ~ 616.84%.
ThreadUwielbiam jak ludzie mnie lekcekwaza…eloooooooooooooooo powoli do przodu pozdrowienia dla Ewelli, Agi Sobiecha i Mattiego , no i znajomkow youtube.com/watch?v=KB9dso-h_Es Dnia 17-01-2021 03:20:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor
-
SATANIOL -
Replied to the thread #6 Senwiatraka [EXP] vs. SzczurekApst [PULSAR] ~ 11495.81%.
PostNo cóż, tak to bywa łatwy zysk nie zawsze wychodzi na zdrowie. Graty Starcia, kolejnego zresztą. -
tr3lik -
Liked Leman’s post in the thread Leman [WOWWW] vs. gisio ~ 4544.28%.
Like (Post)No comment, no music, no regrets. Głupota x2…Dnia 15-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leman [WOWWW] ________________________________________________ Pancernik 66.666 _________________________________________ -
Stachu -
Replied to the thread Beljal [Mns] vs. Hasik [LPR] ~ 2102.36%.
PostSpieszmy się farmic górnicy latac zaczynają i wszystko wykoszą Graty! Hasik SzO jakoś pyskaty nie jest jak 70% uni