Recent Activities
-
pallmall -
Replied to the thread szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Bimber [KOMORNIC] & Ten Keyra [KOMORNIC] vs. lukiwi [Explorer] ~ 29 357.55%.
PostParę życzeń wpadło do koszyka, jest z czego się cieszyć. Gratki. -
..Raven.. -
Liked ---Webber---’s post in the thread Leia [SITH] & Leras [SITH] & Motomysza [SITH] vs. Neferet ~ 88632.74%.
Like (Post)Neferet, dla mnie zachowałaś się w pewnym momencie jak dziewczynka, która tupnie nóżką, foch i tyle z gry. Była szansa odwrócić sytuacje na uni, Ecco zaczął grać (poza piratami), Angel i Tatko byli zawsze gotowi do pomocy, co na to Ty? "Tam… -
Eomures -
Liked ---Webber---’s post in the thread Leia [SITH] & Leras [SITH] & Motomysza [SITH] vs. Neferet ~ 88632.74%.
Like (Post)Neferet, dla mnie zachowałaś się w pewnym momencie jak dziewczynka, która tupnie nóżką, foch i tyle z gry. Była szansa odwrócić sytuacje na uni, Ecco zaczął grać (poza piratami), Angel i Tatko byli zawsze gotowi do pomocy, co na to Ty? "Tam… -
---Webber--- -
Replied to the thread Zuy sen [B-S] vs. skar [N-A] ~ 70223.81%.
PostGratulacje sorro, wiadomo jak ciężko jest z UFsami, szczególnie na uni gdzie realnie to FSa nie musisz już robić -
pallmall -
Liked Mafia Wietnamska’s post in the thread szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Bimber [KOMORNIC] & Ten Keyra [KOMORNIC] vs. lukiwi [Explorer] ~ 29 357.55%.
Like (Post)Tu a Nekkar sobie poradziPozdrowienia dla Nekkar,pamiętam o Tobie Sputnik youtube.com/watch?v=Pl-txh5cEtA Dnia 18-01-2021 00:05:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor szajka [KOMORNIC] ________________________________________________… -
Aurora Borealis -
Replied to the thread Ankieta za podniesieniem eko?.
PostQuote from asherl: “Od roku tak mówicie. ” Poszła fama na całą społeczność, wszyscy sobie wbili do głowy, ale nikt nie pamięta co CM podkreślił zaraz potem - że PL nie jest na liście priorytetów. -
pallmall -
Replied to the thread szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. Imperatorka_Nemesis [UNI] ~ 2789.8%.
PostNie gadajcie Mu że tylko tu, bo tam też można cuda wianki itp. Gratki kolejnego STejka do kolekcji. -
asherl -
Replied to the thread Ankieta za podniesieniem eko?.
PostQuote from Kasia321: “Fuzja już tuż tuż (serio! :D) więc nie ma szans na zmiany w konfiguracji” Hehe dobre żarty. Od roku tak mówicie.
-
pallmall -
Liked Mafia Wietnamska’s post in the thread szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. Imperatorka_Nemesis [UNI] ~ 2789.8%.
Like (Post)TU a Tam NIE youtube.com/watch?v=UNPKGyYzPCo Dnia 17-01-2021 xxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor szajka [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 300.000 _________________________________________… -
Aurora Borealis -
Liked Bresia (L)’s post in the thread kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D.
Like (Post)Quote from Aurora Borealis: “7f0913db865246aede224d930d3d246c53f9ad12.gif” Napiłam się winka wczoraj...:) Było mało ( tylko jedną butelkę miałam) , więc napiłam się jeszcze piwka ( Corona tak na marginesie) i jakoś żyje:) sny tylko głupie… -
Aurora Borealis -
Replied to the thread kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D.
PostQuote from Bresia (L): “sny tylko głupie miałam, ale to standard:) ” Quote from Bresia (L): “Wolę pograć na konsoli, niż też kupę oglądać:) ” Żebym nie był tak brzydki jak Ty jesteś piękna, to bym Cię sobie ukradł! Fifarafafą! -
radosny1 -
Replied to the thread Zyla [B-S] vs. mufi [WETERAN] ~ 7711.98%.
Postto Ty latasz?niezły zarobek jak na taki bunkier, wypadałoby pojawiać się tutaj częściej
-
asherl -
Replied to the thread Zyla [B-S] vs. mufi [WETERAN] ~ 7711.98%.
PostWeź się za grę a nie bo bunkrach latasz jak nob. -
radosny1 -
Liked Zyla’s post in the thread Zyla [B-S] vs. mufi [WETERAN] ~ 7711.98%.
Like (Post)Dnia 24-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zyla [B-S] ________________________________________________ Bombowiec 20.000 Niszczyciel 1.050.000 Gwiazda Śmierci 6.100 Reaper 175.000 _________________________________________… -
pallmall -
Replied to the thread AMAV [KOMORNIC] vs. Matrix3000 [Leonardo] ~ 25020.65%.
PostŁadnie rozrabiasz na dzielni, jak tak dalej pójdzie to nie będziesz miał co rozwalać w okolicy. Gratki i czekam na naSTępne. -
radosny1 -
Liked Zyla’s post in the thread radosny1 [N-A] vs. Duck Maul [G-Z] ~ 26434.93%.
Like (Post)Zazdraszczam! Wszyscy na niego latali, fajny kąsek! Graty -
I am back -
Replied to the thread Nowe uni - nowe możliwe opcje.
PostQuote from Fox: “Po mojemu takie uni x1 wszystko z dawnych lat powinno raz na jakiś czas powstać choćby po to by ludzie widzieli jaka jest różnica, bo teraz to nawet takiego uni nie ma w ogóle. ” Bylo juz takie uni. Epic Blue. I musieli je… -
pallmall -
Liked AMAV’s post in the thread AMAV [KOMORNIC] vs. Matrix3000 [Leonardo] ~ 25020.65%.
Like (Post)pozdrowienia dla Sojuszników i buddy coś na dobry początek weekendu, jakiś przerywnik w dziale trzeba zrobić, tradycyjnie muza youtube.com/watch?v=NdpP6ynPbiY sedno sprawy kolorowanka...Dnia 22-01-2021 12:07:19 następujące floty spotkały się w… -
Bresia (L) -
Replied to the thread kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D.
PostQuote from Aurora Borealis: “7f0913db865246aede224d930d3d246c53f9ad12.gif” Napiłam się winka wczoraj...:) Było mało ( tylko jedną butelkę miałam) , więc napiłam się jeszcze piwka ( Corona tak na marginesie) i jakoś żyje:) sny tylko głupie… -
pallmall -
Replied to the thread AMAV [KOMORNIC] vs. Ilusioon [HARIBO] ~ 14315.1%.
PostPoczątek roku w Twoim wydaniu fantastyczny. Egzekucja za egzekucją. Graty i nie odpuszczaj.