Recent Activities
-
Hahohe -
Replied to the thread A co to się stało.
PostAno fakt, śmiesznie to wygląda, jak taki Starrk czy Bad Whisky wypowiadają się o czyjejkolwiek uczciwości. -
19dawid45 -
Liked Bad.Whisky’s post in the thread A co to się stało.
Like (Post)Pytanie , dlaczego elam nie jest tam gdzie jego kumple -tak samo wykorzystywał błąd. -
neo24 -
Replied to the thread Bialy Mis vs. Usagi [G-NEM] ~ 2384.68%.
PostJak chcą to potrafiąBawić tylko grzecznie. Vel spać w nocy walczyć w dzień
.
-
Drewsik -
Liked wakat’s post in the thread WydlubaneOkoWbiteWwidelec [WOWWW] 11973,38% vs SUPER MEGA NAJLEPSZY SOJUSZ [SUPERMEG] 11810,26% - Druga runda.
Like (Post)Uprzejmie informuję, iż jeśli procent za zniszczenie księżyca jest niższy niż próg rw w danej wojnie, to niszczenie takowe nie zlicza się do wyniku wojny. -
MaRecki -
Liked magneto_one’s post in the thread Event z nagrodami - dyskusja.
Like (Post)Dzień dobry Nie wiem jak inni gracze, Ale ja już się bardzo stęskniłem za Eventem. Dali mi cukierka z tak dobrej partii smakował zacnie chciałbym ponownie się poczestować. Ileż było dodatkowej frajdy zaglądać na Ogame. Poproszę czym… -
Aurora Borealis -
Liked Qwant-holon’s post in the thread Licytator - kto głupszy ten wygrywa.
Like (Post)Temat jest dość prosty. Mało kto zagląda do licytatora ze względu na brak ekonomii w 80% zakupów. Proceder specjalnych kont podbijających cenę o dziesiątki milionów szerzy się niczym wścieklizna w schronisku dla zwierząt w kraju trzeciego… -
Zapalsky -
Liked Forfiter’s post in the thread Zyla [B-S] vs. tomo81 [ORION] ~ 11682.34%.
Like (Post)ale, że jak to milion niszczarek ?!gratki, pozdr
-
wakat -
Replied to the thread WydlubaneOkoWbiteWwidelec [WOWWW] 11973,38% vs SUPER MEGA NAJLEPSZY SOJUSZ [SUPERMEG] 11810,26% - Druga runda.
PostUprzejmie informuję, iż jeśli procent za zniszczenie księżyca jest niższy niż próg rw w danej wojnie, to niszczenie takowe nie zlicza się do wyniku wojny. -
Szara Wilczyca -
Replied to the thread Rekordy ekspedycyjne.
PostWynik ekspedycji [6:311:16]20.01.2021 14:25:44 Od: dowódca floty Nasza ekspedycja natrafiła na starą automatyczną stocznię. Kilka statków było nadal w fazie produkcyjnej i nasi technicy starają się aktualnie uruchomić generatory energii, aby… -
wakat -
Replied to the thread BOSS vs DELETE - do 100 000 %.
PostPróg rw zaliczanych o wyniku wojny musi być liczbą całkowitą, bez ułamków. Proszę zatem zmienić na 6.666% lub zaokrąglić w górę - do 6.667%. -
Agresor Zlo u22 -
Replied to the thread szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Bimber [KOMORNIC] & Ten Keyra [KOMORNIC] vs. lukiwi [Explorer] ~ 29 357.55%.
PostMafia wymiata
Graty ...szybko top
obrońcy sz.o
-
Agresor Zlo u22 -
Liked ReTsaB’s post in the thread szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Bimber [KOMORNIC] & Ten Keyra [KOMORNIC] vs. lukiwi [Explorer] ~ 29 357.55%.
Like (Post)w towarzystwie raźniejprzetapiaj i złomuj dalej tu i tam co by sąsiady się nie rozleniwiały
-
Gzylu -
Liked DELL’s post in the thread dell1983 [SKY] vs. happy [NWOR] ~ 145540.85%.
Like (Post)WitamPozdro dla sojuszu i znajomych
Dnia 20-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dell1983 [SKY] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.482.294 Ciężki myśliwiec 163.262 Krążownik 338.495… -
Agresor Zlo u22 -
Liked Mafia Wietnamska’s post in the thread szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Bimber [KOMORNIC] & Ten Keyra [KOMORNIC] vs. lukiwi [Explorer] ~ 29 357.55%.
Like (Post)Tu a Nekkar sobie poradziPozdrowienia dla Nekkar,pamiętam o Tobie Sputnik youtube.com/watch?v=Pl-txh5cEtA Dnia 18-01-2021 00:05:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor szajka [KOMORNIC] ________________________________________________… -
Szara Wilczyca -
Liked Stop Hybrid go V8’s post in the thread Hellcat [SHGV8] vs. AlieNn [DeMoNy] ~ 4307.64%.
Like (Post)* Stop Hybrid go V8Dnia 19-01-2021 15:35:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellcat [SHGV8] ________________________________________________ Pancernik 100.572 _________________________________________ Obrońca AlieNn [DeMoNy]… -
DELL -
Replied to the thread to ja [SKY] vs. mjunior312 -8555.72%.
Post@TaurekGary lubie wiedziećz kim rozmawiam jaki ty masz nick w grze?? bo teraz to piszesz anonimowo> -
Szara Wilczyca -
Replied to the thread TOP1 SOLO Charger SRT [SHGV8] vs. Noob Saibot ~ 113744.99%.
PostCharger SRT/Yodeu mimo wszystko... GRATULUJĘpiękne ST
-
buleon -
Replied to the thread Rekordy ekspedycyjne.
PostCichy89 [ISS] odkrywca Rozpruwacz:165 unknown.png -
szturman -
Posted the thread SZTURMAN [GoT] vs. Boni ~ 8149.08%.
ThreadWitam Lot długi bo troche drogi miałem, po drodze świeciły sie pisy ( to konto jeszcze kilka dni temu było w PIS ) Obstawiałem podstawkę bo nie weszły idealnie minuty po skanie ale no nie tym razem…Obrońcy szo bo pogratulował Pozdro dla GoT
-
abraaa -
Liked Lord_Jedi’s post in the thread derpolsterer [Minionki] vs. eMZet87 [AHX] ~ 5695.28%.
Like (Post)Dwie legendy jedno starcie zero litościGraty Derp top na nowe zabawki
Obrońcy szo!